Pingotusalusta 19 cm

26,80 

6 varastossa

Kuvaus

Pingotusalustalla viimeistelet neulotut tai virkatut tilkut näppärästi!

Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu 19,5 cm x 19,5 cm kokoinen pingotusalusta on kätevä apu neulottujen tai virkattujen tilkkujen viimeistelyyn. Esimerkiksi isoäidinneliöiden ja Afrikankukkien pingottaminen muotoonsa onnistuu näppärästi alustan avulla ja viimeisteltyjen tilkkujen liittäminen toisiinsa on helpompaa ja työstä tulee siistimpi.

Pingotusalustassa on mukana myös puikkomitta 2-6,5mm puikoille sekä mitta-asteikko ja Punomo-logo.

Katso kaikki Punomon käsityötarvikkeet!

Kotimaisesta koivuvanerista Suomessa valmistettu

Pingotusalustat laserleikataan kotimaisesta koivuvanerista Kainorin pajalla Lappeenrannassa. Kainorin (DataNorppa Oy) vanerituotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- merkki.

Käyttöohje:

Työnnä naulat pingotusalustaan alakautta, jolloin naulojen teräpuoli on ylöspäin ja tilkkuja on helppo lisätä alustaan. Alustalla voi pingottaa siis kerralla useampia tilkkuja. Pese tai kostuta tilkut, oio ja muotoile. Pingota työ nauloilla alustaan. Anna tilkkujen kuivua pingotettuna alustassa.

Huom! Pingotusalustan reiät ovat tarkoituksella tehty napakan kokoisiksi, jotta käytön myötä ne eivät löystyisi liikaa. Varsinkin ensimmäisellä kerralla naulan asentaminen paikoilleen voi tuntua tiukalta. Vinkkinä, että ensimmäisellä kerralla naulaa kannattaakin esim. painaa kovaa alustaa vasten tai painettaessa pyörittää kevyesti. Seuraavilla kerroilla naula meneekin jo helposti ja pysyy napakasti paikoillaan

Materiaali: Kotimainen PEFC ja FSC sertifioitu koivuvaneri
Koko: 19,5 cm x 19,5 cm x 0,6 cm
Pakkaus: sisältää yhden pingotusalustan ja 10 kpl nauloja

Jaa somessa!