Yhteistyössä Punomon ja Punomoputiikin kanssa

Outar

Outar järjestää ammattitaidolla luonnonvärjäyksen tilauskursseja ja -työpajoja, joissa lähdetään yhdessä löytöretkelle luonnonvärien kiehtovaan maailmaan. Verkkokaupasta löydät valikoiman kasvivärjäystarvikkeita.


Ompelukankaat.fi

Solu Solutions Oy:n omistama verkkokauppa, joka myy kankaita ja kaavoja. Verkkokaupan valikoimiin kuuluu muun muassa colleget, T-paita trikoot, resorit, vohvelikankaat ja pellavat sekä lisäksi paljon muita kankaita.

Toimitamme tuotteet nopeasti Postin tai Matkahuollon kautta kiinteään hintaan 3,95€/tilaus. Vaihtoehtoisesti voit tulla noutamaan tuotteen Espoon Olarin liiketilasta (Kuusikallionkuja 3 E, Liiketila 2). Tervetuloa tutustumaan valikoimiin!

Mikäli olet yrittäjä tai tekstiilityön opettaja, voit siirtyä tukkukauppaan koulukangastukku.fi, jossa hinnat ovat alvittomia. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme info(at)koulukangastukku.fi tai puhelimitse 050-570 9904.Koulukangastukku.fi

Koulukangastukku on Solu Solutions Oy:n omistama verkkokauppa, joka myy muotikankaita erityisesti koulujen tekstiiliopetukseen ja muille alan yrittäjille tukkuhinnoin.

Kangasvalikoimamme on valittu vuosien kokemuksella – jo neljännessä sukupolvessa. Perusvalikoimaan kuuluu muun muassa laadukkaat harjatut collegekankaat, perus-puuvillat, vohvelikankaat sekä pellavat.

Lähetämme kangaskuvaston peruskouluihin noin neljä kertaa vuodessa. Jos ette ole vielä saaneet kangaskuvastoamme, ottakaa yhteyttä numeroon 050 570 9904 tai meilaa info(at)koulukangastukku.fi.


Lavikko

Lavikko on perinteinen käsityöliike tässä ajassa. Meiltä löydät mielettömän laajan valikoiman lankoja ja niihin liittyviä tarvikkeita. Myös käsityökankaita, ristipisto- ja kanavatöitä. Panostamme neulemalleihin ja niiden ohjeisiin. Mottomme onkin: saat enemmän, kuin luulit! Otamme vastaan ryhmiä, tarjoamme kahvit ja jotain extraa.


Texomer Oy 

Texomer Oy on vuodesta 1985 toiminut eteläpohjalainen perheyritys. Sivustoltamme löydät materiaaleja ja tarvikkeita virkkaukseen, kudontaan ja käsitöihin. Edulliset tuotteet ja nopea toimitus.


Jaanan Lankapaja 

Jaanan Lankapaja on suomalaiseen villalankaan erikoistunut lankaverkkokauppa. Kaupasta löytyvät suoraan tilalta tulevat langat, kauniit käsinvärjäreiden langat ja oma Lakian Lairalta sarja. Lisäksi neulontatarvikkeet ja muita hyväksi havaittuja käyttölankoja vaihtelevasti.


Sirpa Luttinen, neulekoneohjaus 

Koneneulonnan Aapinen e-kirja, etäneulekonekursseja Brother-koneelle, saatavilla huolto ja säätökurssi, alkeiskurssi, sukkakurssi ja pipokurssi. Voit tulla muiden mukana ryhmään tai räätälöidään kurssi vain sinulle.


Kouluelektroniikka

Meiltä löydät suuren valikoiman askartelu- ja käsityötarvikkeita, mm. kellokoneistot, kukkaronkehykset, työkalut ja tarvikkeet korujen valmistukseen.


Apusylvi 

Apusylvi mahdollistaa käsityöt kaikenikäisille vammoista huolimatta! Se helpottaa työskentelyä ja sen ergonominen muotoilu vähentää nivelkuormitusta. Apusylvi on käsitöiden teossa tarpeellinen ylimääräinen käsi, johon voit kiinnittää käsityösi.


Nappitalo

Nappitalo on jokaisen käsitöitä tekevän aarreaitta Helsingin Punavuoressa! Nappitalosta löydät monipuolisesti ompelutarvikkeet, nappeja ja nauhoja joka lähtöön sekä tietysti osaavaa henkilökuntaa.
Vuodesta 1991 palvellut kivijalkaliikeen rinnalla on myös verkkokauppa, joten ostosten tekeminen sujuu myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla.


Ompelijanmaailma

Täältä löydät Suomen laajimman valikoiman ompelualan tarvikkeita välineitä ja koneita tavallista edullisemmin. Kuluttaja- ja tukkumyynti.


Ryijypalvelu-RP Oy

Ryijypalvelu on jo yli 70-vuotias, vain ryijyihin ja ryijytarvikepaketteihin keskittyvä yritys. Myymme lankaa, pohjia, neuloja ja lastoja myös yksittäin. Meillä on yli 1000 mallia, eniten Suomessa, ja kauttamme saat yksinoikeudella myös Neoviuksen ja Tarinaryijyjen mallit. Saat myös vaakunaryijytarvikkeet tai ohjeet ja tarvikkeet omaan malliisi.

Tutustu malleihimme netissä, kuvaston avulla tai tulemalla myyntinäyttelyymme. Ompele tai kudo uusi ryijy – itselle tai lahjaksi!
Unelmallinen

on ompeluinnostuksen ja uuden oppimisen paikka. Unelmallinen tarjoaa helppoja ja monipuolisia vaatekaavoja laajalla kokoskaalalla. Valikoimasta löytyvät myös ompelukurssit niin verkossa kuin paikan päällä sekä ompelun alkuun auttava e-kirja.  Kysy opetuskäyttöön suunnatuista tuotteista kaisa@unelmallinen.fi.