Yhteistyössä Punomon ja Punomoputiikin kanssa

Texomer Oy on vuodesta 1985 toiminut eteläpohjalainen perheyritys. Sivustoltamme löydät materiaaleja ja tarvikkeita virkkaukseen, kudontaan ja käsitöihin. Edulliset tuotteet ja nopea toimitus.


Jaanan Lankapaja on suomalaiseen villalankaan erikoistunut lankaverkkokauppa. Kaupasta löytyvät suoraan tilalta tulevat langat, kauniit käsinvärjäreiden langat ja oma Lakian Lairalta sarja. Lisäksi neulontatarvikkeet ja muita hyväksi havaittuja käyttölankoja vaihtelevasti.


Sirpa Luttinen, neulekoneohjaus. Koneneulonnan Aapinen e-kirja, etäneulekonekursseja Brother-koneelle, saatavilla huolto ja säätökurssi, alkeiskurssi, sukkakurssi ja pipokurssi. Voit tulla muiden mukana ryhmään tai räätälöidään kurssi vain sinulle.


Kouluelektroniikasta löydät suuren valikoiman askartelu- ja käsityötarvikkeita, mm. kellokoneistot, kukkaronkehykset, työkalut ja tarvikkeet korujen valmistukseen.


Apusylvi mahdollistaa käsityöt kaikenikäisille vammoista huolimatta! Se helpottaa työskentelyä ja sen ergonominen muotoilu vähentää nivelkuormitusta. Apusylvi on käsitöiden teossa tarpeellinen ylimääräinen käsi, johon voit kiinnittää käsityösi.


Nappitalo on jokaisen käsitöitä tekevän aarreaitta Helsingin Punavuoressa! Nappitalosta löydät monipuolisesti ompelutarvikkeet, nappeja ja nauhoja joka lähtöön sekä tietysti osaavaa henkilökuntaa. Vuodesta 1991 palvellut kivijalkaliikeen rinnalla on myös verkkokauppa, joten ostosten tekeminen sujuu myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla.


Ompelijanmaailmassa on Suomen laajin valikoima ompelualan tarvikkeita välineitä ja koneita tavallista edullisemmin. Kuluttaja- ja tukkumyynti.
Ryijypalvelu-RP Oy on jo yli 70-vuotias, vain ryijyihin ja ryijytarvikepaketteihin keskittyvä yritys. Myymme lankaa, pohjia, neuloja ja lastoja myös yksittäin. Meillä on yli 1000 mallia, eniten Suomessa, ja kauttamme saat yksinoikeudella myös Neoviuksen ja Tarinaryijyjen mallit. Saat myös vaakunaryijytarvikkeet tai ohjeet ja tarvikkeet omaan malliisi.

Tutustu malleihimme netissä, kuvaston avulla tai tulemalla myyntinäyttelyymme. Ompele tai kudo uusi ryijy – itselle tai lahjaksi!